Oldalak


Rumcájsz az erdőben

A képeket egérkattintással nagyobb méretben láthatjuk.

2012. január 26., csütörtök

Csuszka


9 megjegyzés:

 1. Látom te is bűvölöd a madarakat, vagy ők téged...:-)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm a látogatást Erzsike:) Ők engem igen, az biztos!

  VálaszTörlés
 3. Megfigyeltem egyet, fantasztikus ahogy közlekedik a fán...

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a figyelmed Marcsi! Állítólag az egyedüli madár nálunk, amelyik fejjel lefelé is vígan szaladozik a fák törzsén. Hogy így van-e valóban azt nem tudom, de hogy naponta látom, az biztos:)

  VálaszTörlés
 5. Én láttam már fakuszt is "nem szokványos pózban" a fán. Persze lehet ő volt a kivétel amely erősíti a szabályt :) Irigyellek, hogy naponta láthatsz ilyen madarakat - persze pozitív értelemben írom! :9 Kellemes hétvégét kívánok Imre.

  VálaszTörlés
 6. Szia Miklós, köszönöm a látogatást! Ne irigyelj, gyere velem, megígérem hogy a leshelyemet a rendelkezésedre átadom, fotózz madarakat. Egy kikötés van, 2 napig maradunk. A tartózkodás sem hosszabb, sem rövidebb nem lehet. Ha ezt vállalod, belekóstolhatsz az erdei életmódba, munkába és étkekbe, de fotózhatsz madarat is kedvedre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm a kedves meghívást, mennék is nagyon - de egyenlőre sajnos jó ideig nem lesz még aktuális (munka, tanulás, vizsgák folyamatosan - ott ültem ma is egész nap egy írásbeli vizsgával megfűszerezve :) Jó kis hétvégi kikapcsolódás. Még itt helyben egy kis fotóséta is nehezen hozható most össze.
   No, de mint tudjuk a tudásé a jövő...:) További szép fényeket és pillanatokat kívánok, legalább itt gyönyörködhetek szárnyas barátainkban.

   Törlés
 7. Nagyon helyes a madárka, ezen a remek fotón! Jó kép, gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Anti! Szerencsés vagyok, mert csuszkát és több cinege fajt is tudok szinte mindig fotózni, a közelükben töltök sok-sok időt.

   Törlés